Onsdags-nyt

Denne side indeholder referater fra formandens orienteringer onsdag morgen kl. 9,30

Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 15.06.2022

Godmorgen alle sammen

I må undskylde den lidt fortravlede morgen; men før I alle kom her til morgen, kom der en dame der havde 9 stk. 8 m.m. film hun gerne ville have overspillet til en USB-pind. Hun skulle bruge dem som en gave til sin mand der fylder år på lørdag. Sat over for denne opgave var Haralds svar, så skal vi da vist til at skynde os lidt. Vi blev enige om at Harald omgående startede på overspilningen, så skulle jeg lave kaffe og så skulle kunden komme igen på fredag formiddag og hente de overspillede film. 
På vej ned for at lave kaffe stødte jeg på Hanne (Husets leder) der kunne fortælle at hun havde haft et besøg en dame fra Senior Radioen, som gerne ville lave prodkast inde i det lydstuddiet, lokalet nærmest vort store mødelokale, denne dame var meget fortørnet over at vi havde fjernet noget af lydisoleringen derinde. Jeg fortalte hvor let det ville være at genetablede det vi havde pillet ned, og lovede at tage en snak med "Radiodamen". Herudover kan vi fortsætte med vore planer om at overtage lokalerne efter "Radioen", og jeg fik nøglerene hertil.
Bitten kom med et forslag om at vi lavede nogle "småkurser" til løsning af de problemer vi kan møde i overgangen fra Windows 10 til 11. Dette vil vi gøre efter sommerferien, d.v.s. efter den 10. august.
Poul Borup viste nu en præsentations video af klubben, som han havde lavet i Pinnacle, han kædede på en fin måde de ugentlige møder i klubben sammen med vor seneste udflugt til "Mariager Handest Veteranjernbane", en fin måde at præsentere os på - tak til Poul. For øvrigt var Poul og Ole hernede i går og  tunede alle vore PC'er op. En enkelt, den her i lokalet kræver dog en ny harddisk for at fungere optimalt. Der vil blive isat en SSD harddisk i løbet af sommerferien, hvor der vil iøvrigt vil ske meget andet her i lokalerne, til alles glæde.
Så var det tid til Kjeld til at vise en video fra i lørdags, hvor han bl.a. havde været nede og se Leo og Sussie.
Næste møde, den 22-06-22, er sidste møde før ferien, her vil der være brød til kaffen.

På gensyn 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 08.06.2022

Godmorgen alle sammen

I dag er det Lises fødselsdag - Lise Staulund gav brød til kaffen og naturligvis fik hun sin fødselsdagssang. Dejligt når medlemmerne vil dele deres gode begivenheder med os alle.
Da vi sidste onsdag gik fra hinanden gik jeg til et samarbejdsmøde her i huset. Jeg havde hørt at husets nye leder,  Hanne, havde spurgt efter mig hos mandagsholdet, så da vi var ved at være færdige med vort møde, som foregik nede i Pejsesalen, spurgte jeg Hanne om der var noget hun ville mig da jeg havde hørt at hun spurgt efter mig "i mandags".  - Det var der, vi havde jo tidligere talt om at vi kunne være interesserede i at overtage Radioens lokaler, hvis radiofolkene ikke vente tilbage. Nu syntes hun de havde haft nok tid til at få styr på deres forhold, uden at der var sket noget, så vi måtte gerne overtage lokalerne. Vi gik med det samme op og så på dem og vi var enige om at vi i første omgang ikke ville forsøge at slå væggen ind til lydstudiet ned, men benytte det som det er. Så kan vi evt. senere tage op til overvejelse om der er en ide i at slå de to lokaler sammen.
Dagen efter, i torsdags, var jeg herinde igen for at få nøglerne til lokalerne, der skulle dog laves nye nøgler til os, så dem henter jeg i dag. I midlertid låste vi de to døre op som jeg ikke i forvejen havde nøgle til, så dem kan I få at se når vi er færdige med denne brifing, og så skal vi have en snak om hvordan vi skal bruge lokalerne, det tager vi lige en snak om i bestyrelsen før vi vender tilbage med er forslag.  Dette forslag er at vi laver et hurtigt arbejdende udvalg til at komme med ideer til udnyttelse af lokalerne. Forslag til udvalget er: Frede, Anders, Harald og Ib samt Bitten.
Så vil jeg høre om der er nogen film fra vor udflugt, jeg har lagt den ene at dem der er indkommet på vor hjemmeside, den anden kan ikke godkendes at YouTube p.g.a. ophavsrettigheder, der er fordi den indeholder H. C. Lundbyes "Jernbanegallop". Så undgå at bruge noget sådant i jeres film, hvis de skal på nettet. Kjeld havde dog en løsning på dette problem, så nu kan filmen ses fra Hjemmesiden. Da der ikke er nogle udflugtsfilm i dag vil Kjeld vide to små film fra hans tur til Albanien i sidste uge. 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 01.06.2022

Godmorgen alle sammen
Vi har i dag besøg af et potentielt medlem, Per W. Nielsen -Per, vil du ikke selv præsentere dig for os, og fortæl lidt om hvad inden for foto og video du er specielt interesserer i.
Og så er det er det jo den første onsdag i måneden så har vi i dag vort lotteri, hvis i ikke allerede har gjort jeres indsats, er det tid nu, hvor vi lader kassen cirkulere.
Der har været spurgt om jeg kendte noget til Ejvind Hansen, og hvorfor han ikke har været her så længe. I sidste uge skrev jeg til ham og spurgte om han var syg, eller om der var noget galt. Jeg har fået svar fra Jytte Skjødt, jeg ved ikke om det er hans hone, hun skriver: "Ejvind er til genoptræning efter et langt hospitalsophold." Jeg sendte ham de de bedste hilsner om en god bedring.
Som I muligvis har bemærket har John været uarbejdsdygtig som kasserer da banken ikke kunne snøvle sig færdig til at få ham på nettet. Det er nu sket, John kan komme på banken og kan endelig passe kasserer jobbet.
Sidste onsdag kom vi i gang med at se videoer fra vor udflugt, håber at vi de næste gange skal se mange flere. Husk, sidste frist for at komme med i konkurrencen er d. 22. juni, denne dag vil vi stemme om hvilken video I syntes er den bedste. Og husk så, den dag vi starter vor sommerferie, og her byder klubben som sædvanlig på rundstykker til kaffen. Det samme gød vi når vi ses igen efter ferien den. 10. august.
Og så til noget helt andet, som i kan se har vi fået ryddet op i ledningerne omkring PC'en her i lokalet, og printeren har fået en ny placering, dette gør at den kan bruges som trådløs printer fra alle PC'er her i vore lokaler. Dette giver samtidig plads til at vi kan sætte vor B&O-båndafspiller til den PC her i vinduet, og forhåbentlig få disse to maskiner til at "snakke" sammen.
Hvis der ikke er nogen som vil have noget op til diskussion eller orientering, skal vi så ikke lige se om der er en video vi skal se.
SIDSTE NYT - jeg skal i dag have en snak med Hanne om at vi kan overtage Radioens lokaler, herom næste onsdag.