Du er her: Hjem > Bestyrelsen > Onsdags-nyt > Onsdags-nyt Februar 2022

Onsdags-nyt Februar 2022

Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 21.02.2022

Godmorgen alle sammen!

Som jeg tidligere har fortalt skal vi i gang med en udskiftning af vore grapere, Dazzle som vi hidtil har brugt viser sig at være udviklet til Windows 8 og Windows 7 samt Windows Vista. Tiden er såledet fra den. Jeg sagde tidligere til jer at Ole havde fundet en på nettet som vi ville prøve. Nu er den købt og laveret, så ser vi om den opfylder vore krav før vi køber nogle flere.

I har spurgt mig om vi havde hørt noget fra "Videoklubben Klostergade", det har vi nu. Vi har modtaget en mail fra
Erik Bargsteen med denne ordlyd: 

Video 2000

Ib Graadal

Aom du sikkert er bekendt med er vi i gang med, at afvikle / nedlukke Videoklubben Klostergade.
Da jeg er bekendt med Video 2000 tidligere tilbud,m vil vi jerne mødes omkring en diskussion og en evt. fusion/ sammenlægning

 heruder brugen af vore lokalemnæssige forhold.
Vi ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Erik Bargsteen

Jeg har svaret:

Hej Erik

Jeg tager meget gerne en snak med jer for at se om vi kan finde et fælles fodslag.

Jeg foreslår at vi mødes i vort lokale i Klostergade. Hvis I vil foreslå et tidspunkt.

Med venlig hilsen 

Ib 

I denne snak deltager selvfølgelig også John og Frank, som jeg har videresendt Eriks mail til, så må vi se hvad vi i fællesskab kan finde ud af. 

Jeg fortalte i sidste uge at vi havde kyndige folk i gang med at sætte sig grundig ind i vor nye DIAS-scanner og lave brugervejledning hertil, Hvis nogen af jer gerne vil lære den at kende, tag da en snak med Poul Borup, det vil jeg også selv gøre, man kan jo altid lære nyt. Her fik Poul Borup ordet og fortalte hvad han var kommet frem til i sin forskning omkring Epson Scanneren.

Og så er det ved at være tid for en lille video, er der nogen der har noget de vil fortælle/spørge om inden?

OK - Kjeld ordet er dit! 

 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 16.02.2022
Godmorgen alle sammen!
Som i kan se er der rundstykker til kaffen i dag, det er Harald
som er i det gavmilde hjørne, oven på hans gevinst.Tak til Harald

Vi er efterhånden tæt på at have overfyldt vore PC'er, så vi
risikerer ikke at kunne arbejde i dem mere. De flyder over
med overspillede videoer og billeder.
Det er dejligt at I bruger vort udstyr, men der er ikke dejligt
at I ikke rydder op efter jer selv, når I er færdige. Kan I så ikke tage et USB-Stick eller en Extern Harddisk med og så flytte jeres arbejder her over på, når I er færdige med et job. Vi bliver nødt til regelmæssigt at gå ind og sikre os at der ikke ligger noget der bør fjernes. Her sikrer I jer at jeres arbejder ikke forsvinder hvis i opretter en mappe i jeres navn og lægger jeres arbejder heri, og brug så de mapper der er oprettet til det præcise formål, det være sig Råfilm, MPG-filer, Billeder osv..
To af vore maskiner er på nuværende tidspunkt ført ajour med et indhold og udseende som det er planen at alle vore maskiner have. Det er maskinen ved HI8-overspilleren og VHS-maskinen inde i tekniklokalet, og lad nu være at lave ændringer på dem fordi i syntes det kunne være bedre efter jeres hoved. Væn jer til at de er som de er nu, og sådan skal de også være fremover.
Epson Scanneren inde i samme lokales vindueskarm. Kurt har lavet en brugervejledning til den, nu har Poul Borup arbejdet videre på denne vejledning, der vil derfor om meget kort tid komme en supplerende vejledning, bl.a. med den besked at i ikke skal bruge den før i har fået en vejledning heri, herunder gælder også at man bør have tynde gummihandsker på for ikke at sætte uønskede aftryk på sine billeder, der står en kasse med handsker inde ved Scanneren.
Jeg har været ude og købe sorte rullegardiner til de to vinduer her i lokalet hvor der ikke allerede er et sådant. De bliver sat op allerede i dag.
Som I har bemærket har vi gennem nogen tid haft problemer
når vi skal på nettet her i lokalet, der er ved at blive ordnet
og vil være funktionsklar allerede i dag. Fremover skal i bruge følgende:
Modem:    klostergade ext
Password: kontor2010
(alt med små bogstaver)


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 09.02.2022

God morgen alle sammen!

Vi har i dag et nyt ansigt i mellemmen os, Poul Erik Simonsen, et potentielt nyt medlem, han skal lige se os an først og se hvordan vi behandler ham.

Velkommen Poul Erik.

Ole, vort tekniske geni, oplyser at HI8 maskinen er ok. Og så alligevel ikke helt, der er et hjul deri der er slidt, han arbejder på om han kan finde en reservedel.

Men graperen vi bruger er noget skidt, det fandt vi dog allerede ud af for nogle uger siden hvorfor Max efter aftale med mig har været på nettet og har købt, den fungerer bare. Han har allerede overspiller 12 bånd og far påtaget sig at overspille en ordre vi har liggende på 6 bånd. Den er desværre ret så dyr, men den er god. Ole har været på nettet og søgt efter en også, den koster kun det halve, så hvis den er lige så god skal vi lige overveje hvilken vi skal satse på når vi fremover købet nye i til erstatning for de Dazzeler vi har brugt indtil nu.

Jeg har fået dette spørgemål:

Har vi medlemmer, som har brug for at sende videofiler til andre, hvor filerne ikke må komprimeres undervejs?
En løsning
www.wetransfer.com

Her er en vejledning fra Amager Fotoklub:

https://www.amagerfotoklub.dk/cm-webpic/pdf-dokumenter/saadan-bruger-du-wetransfer.pdf

Her er så de link jeg lovede at lægge denne hjemmeside.

 

Og så har Kjeld 2 små videofilm han gerne vil vise os -
vær så god Kjeld!


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 02.02.2022

Velkommen alle sammen!

Velkommen på bagsiden af Corona-pandamien. Nu må vi smide mundbindet og ikke længere tænke på afstandskrav, men vi skal stadig bevare den sunde fornuft, Coronaen er her stadig, et eller andet sted derude – pas godt på jer selv.

Vi er nu i gang med et år hvor vi igen skal betale kontingent, og husk lige – vi har den regel at vi her i Video 2000 ikke kender begrebet restancer. Dem der ikke har betalt kontingent ved udgangen af januar, det var i mandags, dem betragter vi som ”tidligere medlemmer”., de bliver slettet af vor medlemsliste. Har I endnu ikke betalt, så gør det NU!

KlostergadeCentrets kontor har bedt os om at give dem vor medlemsliste senest den 25. februar, så de kan se om der er nogle som mangler at betale til dem, og hvem der er adgangsberettiget til Centrets generalforsamling d. 8. marts. Så husk og så at få betalt kontingent til KlostergadeCentret.

Medens vi nu er ved KlostergadeCenteret så fik jeg i går en mail fra Thomas Unterschlag der kunne oplyse at han har opsagt sin stilling som leder af KlostergadeCenteret, hanfratræder den 28. februar.

Vi havde jo selv generalforsamling sidste onsdag, her fik vi to nye bestyrelsesmedlemmer,

John Christiansen og Frank Overgaard Jensen, de er begge på vort mandagshold. John overtager kassererjobbet efter Frede. Vi skal umiddelbart efter denne morgenorientering have et bestyrelsesmøde nede i Pejsesalen, her vil bl.a. John overtage kassen fra Frede, ligesom vi skal have styr på bankkrav m.v..

I går var jeg inde på YouTube og faldt her over en video som Poul Kofoed på vegne af Kameragruppe 16 havde lagt på. Her præsenterede han deres fotoudstilling 2022. Den skulle allerede være på Viby bibliotek, senere kommer den til Tranbjerg bibliotek og Rødt galleri her i KlostergadeCentret. Jeg har lagt et link til den på vor hjemmeside under Aktiviteter.

Det var vist hvad jeg havde til jer i dag, er der nogen af jer der ønsker ordet – før vi ser Kjelds lille Video?

 


CVR-nr: 36161566
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
UDFLUGT
4-MariagerHandst.jpg 
Klik på billedet og læs om udflugten!
 

Nye skriveborde i Videolokalet!

PCskaerm-ny-1-lille.jpg
klik på billedet
 
 

 Kalender-2022.JPG


Photo Graphias
Egen hjemmeside her !

og

Kameragruppe 16
finder du her !

fotografskyder.gif 

CVR-nr: 36161566
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
UDFLUGT
4-MariagerHandst.jpg 
Klik på billedet og læs om udflugten!
 

Nye skriveborde i Videolokalet!

PCskaerm-ny-1-lille.jpg
klik på billedet
 
 

 Kalender-2022.JPG


Photo Graphias
Egen hjemmeside her !

og

Kameragruppe 16
finder du her !

fotografskyder.gif