Du er her: Hjem > Bestyrelsen > Onsdags-nyt > Onsdags-nyt maj 2022

Onsdags-nyt maj 2022

Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 25.05.2022

Godmorgen alle sammen
Tak for sidst, det var en god tur, tak til jer alle for det, uden jer var den ikke blevet så god, og tak til Lars for planlægningen.
Vi har jo udskrevet en konkurrence om bedste video/film om turen, den første har allerede anmeldt sin deltagelse, den ser vi i dag, flere vil forhåbentlig følge efter, dem tager vi efterhånden som de er færdige, vinderen finder vi på sidste møde før ferien, det er  den 22. juni.
Hvis I savner vore kaffekander må i klare jer med husets en uges tid. Der er bestilt 3 nye, men der var ventetid på dem.
Hvis der ikke er nogen som vil sige noget nu, skal vi så ikke se Lars Eriksen's video?
Efter at have set hvad Lars har lavet kommer turen til en co-produktion mellem Kurt Friis, som fotograf, og Kjeld Jensen som redaktør. 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 11.05.2022

 

Godmorgen alle sammen

Vi har gennem nogen tid, som i vil have bemærket, haft problemer med vor netadgang her i lokalet. Nu har Ole fundet et modem på nettet som skal kunne løse vore problemer, det har jeg været ude og hente hos Proshop og Ole vil allerede i dag, sammen med Poul Borup, prøve at få gang i det.
I sidste uge efterlyse vore fotohold den sidste nye udgave af billedbehandlingsprogrammet ACDSee, Ole fandt den på nettet i sidste uge og startede med at lægge den på i torsdags, da vi var hernede i anledning af KlotergadeCentrets Åbent hus, han manglede dog en kode, den har Bjarke lovet at komme med i dag, så skulle også denne mangel være klaret.
Nu er vor udflugt jo nært forestående, der mangler er par indbetalinger, det fremgår af listen henne under uret, og muligvis også nogle enkelte tilmeldinger, husk det er sidste frist i dag, vi skal have bestilt fortæring og drikkevarer og vi skal jo gerne vide hvor mange der skal bestilles til.

I sidste uge havde Frede glemt den film han ville vise os, troede han, den havde dog blot gemt sig i en fold i tasken, jeg ved ikke Frede, har du den med i dag? Hvis der ikke er nogle spørgsmål? Så er skærmen din Frede.

 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 04.05.2022

 

Godmorgen alle sammen

Så fik vi de sidste brigger omkring udflugten på plads. Vi låner en minibus af Marselis Centret, den supplerer vi så med det nødvendige antal privatbiler. Rundstykker og frokost bestiller vi når vi kender deltagerantallet, og så stiller Mariager - Handest Veteranjernbane et særtog til vor rådighed. Det betyder at vi kan spise i toget eller på Handest station, hvor der vil blive et ophold på ½ time. Turene fra Mariager til Handest, og retur, vil begge være på ca. 3 kvarter. Nu håber vi så på en stor tilslutning, tilmeld jer på opslaget henne under uret. Efterfølgende vil vi afholde en konkurrence for bedste videofilm eller show, så brug jeres kameraer flittigt.

I morgen holder KlostergadeCentret som tidligere oplyst Åbent hus, jeg håber der dukke nogle af jer op og holder Frede og mig ved selskab, hvis der skulle være nogen der kommer op til os. Jeg har laver en lille præsentationsvideo som vil køre på TV'et nede i rødt galleri, som supplement til Kameragruppen 16's udstilling.

Frede havde lovet at vise os en video, optaget fra og med drone, ligesom han ville vise sin drone frem, desværre havde han glemt videoen, så den må vi se næste gang, men dronen blev præsenteret.
Til slut viste Kjeld 2 små videoer, der bl.a. viste hvor fjollet Aarhus håndterer sine kulturtoner.

Og så har vore fotohold bedt om at få lagt "ACD See" på PC'en i Videolokalet, jeg lagde en på da jeg kom i morges, men det var en version 9 og det er ikke godt nok til nørderne, så Ole vil nu gå på nettet og finde en version 21 eller 22, om muligt vil den komme på i næste uge.

 

 

 

 

 

 


CVR-nr: 36161566
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
UDFLUGT
4-MariagerHandst.jpg 
Klik på billedet og læs om udflugten!
 

Nye skriveborde i Videolokalet!

PCskaerm-ny-1-lille.jpg
klik på billedet
 
 

 Kalender-2022.JPG


Photo Graphias
Egen hjemmeside her !

og

Kameragruppe 16
finder du her !

fotografskyder.gif 

CVR-nr: 36161566
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
UDFLUGT
4-MariagerHandst.jpg 
Klik på billedet og læs om udflugten!
 

Nye skriveborde i Videolokalet!

PCskaerm-ny-1-lille.jpg
klik på billedet
 
 

 Kalender-2022.JPG


Photo Graphias
Egen hjemmeside her !

og

Kameragruppe 16
finder du her !

fotografskyder.gif