Du er her: Hjem > Bestyrelsen > Onsdags-nyt > Onsdags-nyt marts 2022

Onsdags-nyt marts 2022

 

Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 030.03.2022

 

Godmorgen

Vi har de seneste gange talt en del om Windows 11 - bl.a. har Poul Borup vist hvordan skrivebordet på klubbens PC'er er opbygget, lige i øjeblikket er jeg ved at få lagt Windows 11 på begge mine PC'er, den bærbare er nu klar og jeg kører min stationære op til Ole efter dagens møde.
Nu er spørgsmålet er der nogle af jer der vil have Windows 11 på sin egen PC, og selv lægge den på? Hvis der er interesse for det vil Ole og Poul B. vise hvordan man booter sin PC og lægger Windows 11 på den. Det vil blive vist på storskærm nede i Pejsesalen, men kun hvis der er en rimelig interesse for det.

Nu er Canon printeren koblet op på foreløbig PC'en i Video lokalet og den ved HI8 maskinen, og så naturligvis den blå der står ved siden af printeren. Den lige ved printeren er koblet op med kabel, de øvrige trådløse, det kræver en forklaring for at skrive fra disse, den kan fås hos Ole og undertegnede.
 

Vedr. Videoklubben Klostergade, der har jeg modtaget en mail med denne ordlyd:

Hej Ib.

Til orientering: 

Jeg kan oplyse så meget, at interessen for en fusion ikke er stor pt.Vi holder nogle møder hvor vi mødets under hyggelige forhold. Det ser ud til, at fortsætte, hvor længe ved jeg ikke?

Vore medlemmer har alle fået tilbud, om betalt medlemskab til

Video 2000.Men ingen har endnu ønsket, at bruge tilbuddet, men det kommer nok.

Som jeg ser det er en interesse for en fusion ikke aktuel lige nu. Min vurdering er, Vi / jeg har ikke noget ønske om en speciel indflydelse på Video 2000 blot et ønske om eventuelt medlemskab.

Mvh. Erik Bargsteen

 

Mit svar:

Hej Erik

Det er helt i orden, vi glemmer alt om at fusionere de to klubber, der var også bare et tilbud til jer. I er velkomne som enkeltstående medlemmer hvis i ønsker det, ellers håber vi at I finder anden  løsning på jeres video og foto interesser.

Med venlig hilsen

f/Video 2000

  Ib Graadal

 

 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 023.03.2022

 

Godmorgen

Dejligt at se jer alle sammen, vi får i dag brød til kaffen fordi jeg havde fødselsdag i mandags. Herudover har jeg ikke rigtigt noget nyt at fortælle, så jeg vil give ordet til Poul Borup som vil fortsætte sit indlæg fra sidste uge om brugen af det nye skrivebord på vore PC'er i Videolokalet, herunder også de to små sidelokaler. Herefter skal vi lige se et par små videofilm, Ole Hvid vil vise et udpluk af en gymnastikopvisning han har overværet og så kar Kjeld, traditionen også lidt til os, men nyd nu jeres kaffe imens.

 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 016.03.2022

 

Godmorgen alle sammen!

Vi bliver i øjeblikket overvældet med donationer i form af udstyr. Senest har vi modtaget tilbud om en Canonscanner 8800F der fremtræder som helt ny, med installation, brugerguid m.v. Vi har naturligvis taget imod tilbuddet og har hentet den. For 14 dage siden kom der en mand med en masse Video 2000 udstyr, To afspillere, et kamera med tilhørende optagere og så en masse Video 2000- bånd.

For kort tid siden fik fra et medlem en B&O spolebånd afspiller, den har Harald nu prøvet af og den fungerer, nu skal vi bare finde ud af at koble den på en PC så vi kan digitalisere spolebånd.

Det var vist hvad jeg havde i dag, nu vil Harald vise en 8 minutter lang film fra Storebæltbroen fra 1997, det år den åbnede for trafik og hereftet har Kjeld en lille film af nyere dato.


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 09.03.2022

 

Godmorgen alle sammen!

Til jeres orientering så har vi p.t. 2 opgaver vi arbejder på for nogle personer som har henvendt sig med noget materiale som de gerne vil have digitaliseret . Harald blev sidste onsdag halv færdig med hans del, 8 m.m. overspilning, af den ene opgave. En opgave som jeg har laver 2 stk. Video8 bånd og en stak DVD'er. Harald har bebudet at han ikke går hjem i dag før han er helt færdig med resten. Herudover har jeg 2 VHS-bånd som skal lægges på 2 USB-pinde, de bliver også lavet i dag.

Baggrunden for at vi nu kan komme i gang igen med overspilninger er at Ole på nettet har funden en hel emminent grabber, ved vavn Elgato. Vi prøvede den af sidste uge og besluttede herefter at købe yderligere 2, de er nu leveret og Ole sidder lige nu inde i Teknikrummet og sætter dem på h.h.v. MiniDV- og VHS-maskinerne. Herefter er alle tre maskiner i Teknikrummet sat op med det nye skriveborg, ligesom PC'en der er koblet på vort TV. De maskiner hvor det har kunnet lade sig gøre har samtidig fået "Windows 11" lagt på. Alle maskinerne er nu vavngivet efter deres funktion, "HI8", "MiniDv", "VHS" og "Video lokalet". Dette betyder at Ole kan supporterer dem hjemmefra, når de er tændt.

I vil bemærke at det nye skrivbebord er genkendelig fra maskine til maskine, det vil Poul Borup nu gennemgå så I forstår opsætningen, som I herefter ikke må ændre på.

Poul Borup havde herefter ordet.

Til slut forelagde Lars planerne for vor udflugt, som han p.t. planlægger skal gå til Vejle/Kolding området. Det vil I fra i morgen kunne se på hjemmesiden under UDFLUGT.

Poul Borup præsentation af de nye skriveborde vil også blive lagt på hjemmesiden.

 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 02.03.2022

 

Godmorgen alle sammen!

Allerførst et tillykke til Erik, han bliver 86 år i dag, og giver i den anledning morgenbrød til kaffen. Vi sang fødselsdagssang for Erik.

Vore to fotohold har indledt et samarbejde, Kameragruppen 16 udstiller i øjeblikket på Viby Bibliotek og Biblioteket har spurgt om ikke de ville lade udstillingen hænge i marts måned også, hvilket de har accepteret. Deres næste ophængning aksl være på Folkesteder i juni måned, de har her fået et rimeligt stort lokale til rådighed og har for at fylde det pænt op spurgt Photo Graphia om ikke de vil være med til denne udstilling fra d. 1. juni, Photo Graphia som i forvejen så småt var ved at samle materiale til en udstilling sagde ja tak til denne invitation, så det bliver spændende at se dette samlede projekt.

Vi har fået en henvendelse fra en mand i Fredericia, som har fundet frem til os via vor hjemmeside. Han spurgte om v kunne være interesseret i at overtage hans "Video 2000" udstyr. Det drejer sig om et videokamera med tilhørende transportabel optager/afspiller samt to Video 2000 maskiner samt en masse bånd. Vi sagde selvfølgelig ja tak og han vil komme med det her i dag. (har kom).

Med henvisning til det bøvl John har med at bruge vort regnskab og medlemsdatabase, som er udviklet til Windows PC'er, i sin Mack, kunne Bjarke fortælle at det drejer som Diskens formatering. Den eksterne harddisk John har overtaget efter Frede er formateret i NTFS format, heri skulle problemet ligge, dette format kan ikke læses i en Mack. Disken skal omformateres til exFAT, som kan læses både i Windows og i Mack, nu må vi se om John har mod til at forsøge det, det kræver at han først kopiere hele diskens indhold over på en anden disk, herefter omformatere den externe harddisk, og så lægger det hele tilbage herpå igen.

Da vi nu har brugt ret så lang tid på denne morgenorientering vil vi i dag springe ugens film over og gå direkte til arbejdet.

 


CVR-nr: 36161566
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
UDFLUGT
4-MariagerHandst.jpg 
Klik på billedet og læs om udflugten!
 

Nye skriveborde i Videolokalet!

PCskaerm-ny-1-lille.jpg
klik på billedet
 
 

 Kalender-2022.JPG


Photo Graphias
Egen hjemmeside her !

og

Kameragruppe 16
finder du her !

fotografskyder.gif 

CVR-nr: 36161566
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
UDFLUGT
4-MariagerHandst.jpg 
Klik på billedet og læs om udflugten!
 

Nye skriveborde i Videolokalet!

PCskaerm-ny-1-lille.jpg
klik på billedet
 
 

 Kalender-2022.JPG


Photo Graphias
Egen hjemmeside her !

og

Kameragruppe 16
finder du her !

fotografskyder.gif